Català · Castellano · English
Els Terrats
 

Piscina Natural a la nostra casa rural - Mas Els Terrats

Mapa Mas Els TerratsLa piscina natural és una nova instal·lació de la nostra casa rural i d'acord amb el desenvolupament sostenible. A la nostra piscina deixem de banda el concepte antic de la piscina tradicional necessitada de clor, enormement agressiu amb el medi ambient i amb la pell.

La piscina natural és una idea que està desbancant la piscina convencional, perquè els productes químics irriten la pell i els ulls, i perquè la construcció resulta enormement agressiva amb el medi ambient tant a nivell químic com estètic.

La nostra piscina té un tret diferencial que la fa única entre altres piscines naturals: Està construïda sobre l'antiga bassa i es nodreix d'aigua de font de manera contínua, de manera que la renovació de l'aigua queda garantida, i per tant no requereix de clor. Evitant així lèrgies i possibles irritacions, que avui dia són tan comuns. També és de destacar l'enorme encant que té en ser l'antiga bassa reconvertida a piscina.

Per això, l'aigua de la nostra piscina refresca, descongestiona i calma la pell. I alleuja les irritacions de la pell provocades per múltiples causes com èczemes, cremades solars, tractaments antiacnéicos, vermellors, depilació o afaitat, dermatitis atòpica, cicatrius ...

A més d'aquests beneficis, l'aigua de font actua contra la fatiga i calma la pell després de l'exercici físic. És el millor després d'una caminada. Evidentment està recomanada per a tot tipus de pells.

Ens agrada la nostra casa i et convidem a que ens visitis per que sigui també la teva i descubreixis el turisme rural.

Esterem encantat de rebre't.Tèlf:  972 430 112  / M:  607 738 242 mail: info@elsterrats.com GoogleMaps   GPS +41° 59' 26.42", +2° 33' 26.48"