Català · Castellano · English
Els Terrats
 

Mascotes de turisme rural - Mas Els Terrats

Mapa Mas Els TerratsLa nostra guia és rossa, jove, sociable, llesta i molt simpàtica. És una golden retriever de dos anys, que ha nascut i s'ha criat aquí i per tant es coneix amb detall les rutes que et pot interessar conèixer juntament la casa, i estarà encantada d'acompanyar-te.

Només cal mirar als ulls de Lua per comprendre que es tracta d'un fidel i bondadós company.

Lua és una gossa molt carinyosa, amigable i manyaga, encantada d'acompanyar-te allà on vagis més si véns acompanyat del teu gos estarà encantada de jugar amb ell en tot moment.

Tots els visitants de la nostra casa que han fet servir a Lúa com guia han tornat encantats. En el nostre llibre de visites consten nombrosos testimonis d'agraïment i afecte cap Lúa, que no és només la nostra mascota, sinó una més de la família i una part indispensable del nostre equip. Lua et contagiarà més el seu perenne bon humor i el seu entusiasme per la vida. I no et cobrarà per fer-ho, només esperarà de tu una carícia i un somriure.

La Lua també acollirà als vostres gossos i mascotes si decidiu venir amb ells. Les mascotes són sempre ben rebudes. Som un allotjament rural on acceptem gossos.

Ens agrada la nostra casa i et convidem a que ens visitis per que sigui també la teva i descubreixis el turisme rural.

Esterem encantat de rebre't.


Tèlf:  972 430 112  / M:  607 738 242 mail: info@elsterrats.com GoogleMaps   GPS +41° 59' 26.42", +2° 33' 26.48"